středa 17. července 2013

Cestovní deník - live

Jsme právě teď na dovolené a nacházíme se ve Slovinské Kranjské Goře. Rádi cestujeme autem a ani malé dítě nám v tom nezabrání :-). Letos jsme se rozhodli pro Slovinsko + Chorvatsko. Začneme v horách a skončíme u moře. Rozdělení dovolené na dvě části má především praktický důvod - celková délka cesty k prémii, kterou pro nás moře znamená. A větší dobrodružství.
Připravila jsem si jako obvykle svou scrap-krabičku s pomůckami, prázdné stránky deníku v mém oblíbeném formátu a nově také plechovou krabičku jen s razítky.
Přijeli jsme sice už včera večer, ale já jsem neměla sílu cokoliv zaznamenávat, takže jsem využila poledního klidu a vytvořila první list. Cestu a Den předchozí.




Cestovní deník letos plánuji úplně bez fotek, naopak nově udělám album z celé dovolené do složek "Project Life", které jsme s Elinkou vyhrály u Hurá Papíru.
Vzala jsem si sebou nějaká nová razítka od Kety a moc se mi hodí "baterková sada".
Večer udělám dnešek a zas vyfotím.
Lidí, tady je taková pohoda.....


Z rozpálené Kranjské Gory zdraví odpočívající Limetka
------
Tak a je tu další stránka. Nebyl čas ji sem dát.



Kvalita fotek je děsná, omlouvám se, nemám sebou svého Zonera :-)

Ještě mám hotové další dvě stránky, večer je vyfotím, protože bude lepší světlo.

Z Chorvatska zdraví upečená Limetka :-)

24.7. 2013
Konečně tu mám další fotky. Zajímavé, ale na dovolené jsem docela v jednom kole a hlavně - když je dobré světlo, tak není čas fotit (stránky deníku), a když je čas, tak už je tma. Fotky, které sem dám, jsou opět hrozné, potřebovaly by úpravu, ale to až doma. Přesunuli jsme se mezitím (minulý pátek) do Chorvatska.

Ještě k deníku - může se zdát, že je chudý, málo barevný...důvod je prostý. Jak jsem už psala, budu dělat album z celé dovolené do několika složek Project Life, a tak šetřím tématické a barevnější papíry. Dosud byl na minulých dovolených deník tím hlavním (i když jen s pár fotkami), protože jsem album nedělala. A proto chci mít dost materiálu - bude to můj první PL. A také rozhodně nekandiduji na královnu cestovních deníků a SMASHů, na to jsou tu zručnější a talentovanější - viz třeba Aktijku a její Řecko
Tak a tady jsou ty další fotky:












Dnešek, tedy středu, jsem dokončila před chvílí a venku je tma, tak vyfotím snad zítra (večer odjíždíme, bude hektický den) a ještě koukám, že tady chybí minulý čtvrtek, někam se při focení zatoulal.

Jelikož jsem dnes deník vpodstatě dodělala - zítřek už budu dělat doma - jsem moc spokojená, že jsem ho udělala skutečně live a ještě zatepla i s minimem pomůcek, ozdob a papírů. Manžel je taktéž spokojený a spolu s fotkami to bude památka...no, na celý život.

Přeji pěkné prázdniny všem!

Limetka

3 komentáře:

  1. Jéé, skvěle zaznamenané zážitky!!! Ono když tak cestuje máš co psát :-) Moc se mi líbí, jak to máš. Ráda si pak deník prohlídnu naživo!!! Přeji krásný zbytek dovolené!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Limetko,krásný deník. Já bych na dovolené nezvládla nic.
    Nechávám ho až na doma. Letos budu dělat k originálu ještě 3 kopie neboť jsme byli 4 rodiny. Doufám, že nezůstane jen u představ a slibů.

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzko, to máš tedy můj obdiv, dělat to celkem 4x. Já jsem i na tělocviku nesnášela běhání dokolečka, protože to...prostě bylo pořád o tom samém. Loni jsem dělala mini o dceřině prvním roce života pro moje a manželovi rodiče, z 98% byla albíčka stejná a místy mě to už fakt štvalo. Ale výzva je výzva a když to zvládneš - klobouk dolů!!!

    OdpovědětVymazat