čtvrtek 7. června 2012

Jsem smashka a nestydím se za to!

Jsem smashka - vyrábím Smashbooky nebo Smash deníky, chcete-li. Vyrobila jsem tedy zatím jen dva - svůj "Život a o životě - 30 Days of Lists / 30 dnů seznamů" a nyní nově "Rhodos" - cestovní deník pro svou sestru (která to v době, kdy píšu tenhle článek, ještě netuší).
Tak tady je:


Formát 14x10,5 , pevná čtvrtka, dva knihařské kroužky, odstřižky papírů, razítka, inkousty...a na světě je taková krása. Je hezký a jsem na něj pyšná :o) .
Stránky jsou buď čisté - jen natónované, nebo obsahují pár předtištěných řádků a sem tam nějakou ozdobu.
Tahle libůstka mě moc baví, je to kreativní a hravé. Spotřebují se nějaké ty odtřižky, kterých mám hromadu a vyřádím se s inkousty, razítky a technikami.
Náklady nejsou nijak závratné a případný zájemce je ustojí - KDO DALŠÍ CHCE SVŮJ SMASH?

Zdravím všechny a nejen příznivce smash a přeji pěkný den!

Limetka

6 komentářů:

  1. Titulka vypadá úžasně!!! Já zatím Smashi origo i neorigo odolávám :-) Jsem přemýšlela, kdybych ho brala třeba teď do Řecka s dětmi k moři, potřebovala bych k tomu foták, jak rovnou vyjedou fotky... jestli se vůbec ještě prodává :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji. Je fakt, že absence aktuální fotografie smashi ubírá na atraktivitě. Bylo by úžasné lípnout fotku pár minut po akci a hned okomentovat... Do návodu k použití jsem proto sestře napsala, že je to jako doplněk k fotoalbu, aby vzpomínky na první společnou dovolenou u moře byly živější...
    No a tím že jsem nevydržela a dala odkaz na blog na FB, už ví, co dostane, takže už to není překvápko.

    OdpovědětVymazat
  3. A já zas holka nevydržela, koukla, co se prodává a právě jsem si objednala a zaplatila od Polaroidu kapesní tiskárnu :-) Takže SMASH na dovolenou asi bude.

    OdpovědětVymazat
  4. Teď jsem na ni koukala, jsem moc zvědavá jak budeš spokojená. Rozhodně je to dobrý nápad. A počkej jak se ti bude smash líbit. Nebude ti stačit papír :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji moc. A mrkni na můj cestovní smash z dovolené, určitě se ti bude také líbit :o)

    OdpovědětVymazat